Partner

voor uw bedrijfsautomatisering†

Specialist

in software ontwikkeling

Webshop

Met meer dan 1.000 artikelen

Service

Staat bij ons hoog in het vaandel

Welkom! INSOFT automatisering B.V. is u graag tot dienst voor al uw ICT oplossingen.

ICT partner

Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren uw ICT-omgeving met de nieuwste technologieŽn.

INSOFT heeft ruim 25 jaar ervaring in de ICT. †Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren ICT-omgevingen met de nieuwste technologieŽn, die bijdragen aan continuÔteit, stabiliteit en kostenbesparing. Daarbij hebben wij ruime aandacht voor de samenhang tussen systemen, processen en mensen, rekening houdend met de sociale context.

Lees verder

Applicatie ontwerp

Uw eigen corporate applicatie (laten) ontwikkelen een bestaande applicatie aanpassen?

INSOFT ontwikkelt software applicaties die processen kunnen vereenvoudigen door het verbeteren van de informatievoorziening en gegevensverzameling. Tijdrovende handelingen kunnen door toepassing van juiste software applicatie deels of volledig worden geautomatiseerd. Betere efficiŽntie en dus meer rendement.†

Lees verder

Systeembeheer

Veel kleine en middelgrote organisaties hebben geen eigen systeembeheerder.

Toch heeft uw netwerk regelmatig onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat het soepel blijft draaien. Goed onderhoud van uw netwerk levert een betrouwbaar bedrijfssysteem op. Wij verzorgen dit onderhoud graag voor u. Op deze manier kunt u zich bezighouden met wat belangrijk is voor uw organisatie, uw eigen werk.

Lees verder

Online werken in de cloud

Met online werkplekken kunt u, waar u ook bent, altijd bij uw zakelijke applicaties en bestanden.†

Award Winning Software

INSOFT is al jaren leverancier van professionele software oplossingen welke zijn onderscheiden met awards.

Betrouwbare en snelle systemen

Iedereen wil een snel en vooral betrouwbaar systeem dat nauwelijks down-time heeft zodat uw zaken gewoon door kunnen gaan.

Snelle service en support

Onze service en support is vliegensvlug. Heeft u een storing dan maken wij zo direct een verbinding met uw systeem.

  • Webdesign
  • Camera systemen
  • Remote support

Een goede website is meer dan een mooi plaatje.

Uw website vertaalt het gevoel van uw organisatie naar de online bezoeker. De eerste indruk wordt gegeven door uw website. Juist daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die uw doelgroep aanspreekt en die goed bij u past. Samen met u ontwerpt en realiseert INSOFT uw nieuwe website.

Daarnaast kan een webshop een goede aanvulling zijn op uw verkoopkanaal. Klanten kunnen online uw producten bekijken, vergelijken en bestellen.

Lees verder

Camerasystemen zijn een zeer goed middel om ongewenste personen uit de buurt van uw bezittingen te houden.

Inbrekers hebben immers een hekel aan camerabeveiliging; ze kunnen mogelijk herkenbaar in beeld worden gebracht en dit maakt de opsporing veel gemakkelijker. Er zijn zeer veel verschillende camerasystemen en opname mogelijkheden. Camerabeveiliging is ideaal ter bescherming en beveiliging van uw bedrijf of woning. Ook kunt u via uw smartphone live de beelden bekijken.

Lees verder

Met Remote Support zet de supportmedewerker een beveiligde remote verbinding op met het systeem waarop de storing zich voor doet.

INSOFT beschikt over systemen om remote support te bieden. Middels een beveiligde verbinding maken wij contact met uw systeem om het probleem te traceren en op te lossen. Op deze manier wordt de veiligheid van de verbinding met uw computer gegarandeerd. Meestal merkt u er niets van dat wij op uw systeem aan het werk zijn en kunt u uw werkzaamheden gewoon blijven doen. Onze medewerkers kunnen u op deze manier direct helpen.

Lees verder