Veel kleine en middelgrote organisaties hebben geen eigen systeembeheerder.

Toch heeft uw netwerk regelmatig onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat het soepel blijft draaien. Goed onderhoud van uw netwerk levert een betrouwbaar bedrijfssysteem op. Wij verzorgen dit onderhoud graag voor u. Op deze manier kunt u zich bezighouden met wat belangrijk is voor uw organisatie, uw eigen werk.

INSOFT neemt u de zorg uit handen door regelmatig beheer op locatie en beheer op afstand uit te voeren. Maar ook wanneer u wel eigen systeembeheerders heeft kan INSOFT u helpen. Door onze brede kennis zijn onze consultants uitermate geschikt als sparring partner om meer rendement uit uw netwerk te halen.

Wij ondersteunen uw ICT-personeel in hun werk, dragen oplossingen aan en zorgen ervoor dat u meer rendement uit uw ICT-omgeving haalt. Wij ondersteunen uw personeel in de keuze, aanschaf en levering van hardware- en softwareoplossingen en kunnen u volledig ontzorgen.

Wij hebben uitgebreide kennis van complexe Windows- en Linuxomgevingen; mailomgevingen op basis van alle versies van Exchange en het opzetten en onderhouden van databases en webbased applicaties.

Neem gerust contact met ons op om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen!