Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren uw ICT-omgeving met de nieuwste technologieŽn.

INSOFT heeft ruim 25 jaar ervaring in de ICT. †Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren ICT-omgevingen met de nieuwste technologieŽn, die bijdragen aan continuÔteit, stabiliteit en kostenbesparing. Daarbij hebben wij ruime aandacht voor de samenhang tussen systemen, processen en mensen, rekening houdend met de sociale context.

In een wereld waar ICT-oplossingen niet meer uit het bedrijfsleven zijn weg te denken, zijn veel bedrijven en organisaties op zoek naar een ICT-partner die ze kan helpen om ICT optimaal te benutten. Deze organisaties willen bijvoorbeeld het ICT-beheer uitbesteden, zodat zij zich op hun corebusiness kunnen richten of ze willen overstappen naar de cloud. Maar wat is een goede ICT-partner en hoe vind je die?

Waarom is INSOFT voor u een goede ICT partner.

Een goede ICT-partner zal altijd met u meedenken vanuit uw dienstverlening en zal vervolgens aangeven hoe uw dienstverlening optimaal ondersteunt kan worden met behulp van ICT. De ideale ICT-partner zal daarom altijd eerst vragen wat uw business-strategie is, wat uw unique selling points zijn en welke kernwaarden uw bedrijfsvoering het best beschrijven. Het uiteindelijke doel is ĎICT-alignmentí. Dit is een situatie waarbij de ICT-oplossingen van uw ICT-partner, uw bedrijfsvoering naar een hoger plan zullen tillen.
INSOFT Automatisering is niet zomaar een ICT bedrijf. Naast het leveren van al uw benodigd hard- en software, zijn wij gespeciliseerd in het ontwikkelen van software. Software waarmee u uw complete financiŽle administratie kunt voeren maar ook uw handelsadministratie. Uw complete assortiment aan producten kunt u beheren met ons softwarepakket SFINX. Ook het koppelen van een webshop die door deze software wordt geactualiseerd. Geen lastige handelingen om uw webshop te onderhouden, u hoeft alleen maar aan te geven welke producten u via uw webshop wilt verkopen.

Voor Microsoft Windows worden regelmatig updates gemaakt welke op uw systeem moeten worden geÔnstalleerd. Dit vereist in de server omgevingen gespecialiseerde kennis en deze updates wilt u graag buiten kantooruren installeren. Deze werkzaamheden nemen wij graag voor u over zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw ICT systeem. Alle beheers zaken voeren wij graag voor u uit.

INSOFT als uw ICT-partner?

INSOFT Automatisering B.V. heeft door de jaren heen een divers klantenbestand opgebouwd met MKB-organisaties. Deze organisaties ondersteunen wij o.a. op het gebied van ICT-beheer, ICT-infrastructuur en/of cloud computing. Benieuwd wat INSOFT voor u en uw organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via onze website of bel ons op. De professionals van INSOFT denken graag mee hoe zij u en uw organisatie met behulp van ICT naar een hoger niveau kunnen brengen.