Over ons

INSOFT Automatisering B.V. bestaat ruim 25 jaar en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software en het leveren en onderhouden van computersystemen.

Onze medewerkers hebben hart voor de zaak en passie voor het vak: dat is te merken in de kwaliteit van onze dienstverlening en de betrokkenheid bij uw business.

Als team hebben wij een breed scala aan kennis en kunde in huis. Zo leveren wij op een slimme manier IT voor het MKB. Van server architecturen tot bedrijfsmatige analyses en advies: INSOFT bouwt graag een persoonlijke en duurzame relatie met u op en wordt zo d IT partner waar u van op aan kan.

Service waar u op kunt rekenen

Onze ervaren medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op ICT gebied. Wij moeten als ICT deskundigen de zaken voor u simpel en overzichtelijk houden en daarbij onze verantwoordelijkheid dragen, dat is onze visie: wij geloven niet in service die alleen via email wordt geleverd, of dienstverlening op afroep. Wij nemen u werk uit handen en treden zelfstandig op binnen het mandaat dat wij van u hebben gekregen.