Camerasystemen zijn een zeer goed middel om ongewenste personen uit de buurt van uw bezittingen te houden.

Inbrekers hebben immers een hekel aan camerabeveiliging; ze kunnen mogelijk herkenbaar in beeld worden gebracht en dit maakt de opsporing veel gemakkelijker. Er zijn zeer veel verschillende camerasystemen en opname mogelijkheden. Camerabeveiliging is ideaal ter bescherming en beveiliging van uw bedrijf of woning. Ook kunt u via uw smartphone live de beelden bekijken.

Camerasystemen leggen beelden direct vast en op elk gewenst moment kunnen de opgenomen beelden teruggekeken worden. Camerasystemen hebben dan ook een grote preventieve werking. Camerasystemen kunnen zowel opgenomen worden in een beveiligingsplan als een op zichzelf staand beveiligingssysteem zijn.

Camerabeveiliging maakt het u mogelijk om in real time te zien wie er zich op uw terrein begeeft en wat hij of zij daar doet. Op deze manier kunt u uw terrein op een afstand bewaken en live observeren. Camerabeveiliging werkt goed en zeer preventief als inbraakbeveiliging.

Door gebruik te maken van moderne harddiskrecorders kunt u zelfs toezicht houden met uw smartphone.

Bij camerasystemen is de vraag: wat wil ik zien? Ė van groot belang. Het antwoord hierop bepaalt de keuze voor het type camerasysteem. Dit kunnen vaste camerasystemen zijn, domes, speeddomes, bullets of een combinatie hiervan.

De camerasystemen die INSOFT levert en installeert kunnen zowel IP, bedraad (coax) of draadloos zijn en alle beelden kunnen vanzelfsprekend worden opgeslagen. Neemt u contact met ons op voor advies voor beveiliging met camerasystemen dat over het algemeen het meeste effectieve bewakingssysteem is dat u kunt gebruiken.

Met behulp van een handige App kunt u de beelden live op uw smartphone bekijken. Ook kunt u gewaarschuwd worden indien er beweging in het zichtveld van de camera wordt gedetecteerd.