Een goede website is meer dan een mooi plaatje.

Uw website vertaalt het gevoel van uw organisatie naar de online bezoeker. De eerste indruk wordt gegeven door uw website. Juist daarom is het belangrijk een website te ontwerpen die uw doelgroep aanspreekt en die goed bij u past. Samen met u ontwerpt en realiseert INSOFT uw nieuwe website.

Daarnaast kan een webshop een goede aanvulling zijn op uw verkoopkanaal. Klanten kunnen online uw producten bekijken, vergelijken en bestellen.

Gebruiksvriendelijke websites

Hoe uitgebreid uw informatie is die u via uw webdesign wilt overbrengen, samen met u zorgt INSOFT voor een logische structuur van uw nieuwe webdesign. De bezoekers zullen met enkele muisklikken de informatie vinden die men zoekt en altijd weten waar men zich op de website bevindt.

Goed vindbare websites

Een goede vindbaarheid is vanzelfsprekend belangrijk. INSOFT ontwikkelt zoekmachine vriendelijke websites en zorgt ervoor dat de zoekmachines uw website goed kunnen doorzoeken.

Beheer en techniek

Uw nieuwe website is daarnaast eenvoudig te beheren via opensource beheersysteem. Dit wordt speciaal voor u ingericht om het gebruik ervan zo eenvoudig mogelijk te maken. Dat de techniek achter uw website uitstekend is, mag u als vanzelfsprekend beschouwen.