BACK_TO_TOP

 1. Previous
  Next
  Product 3 of 5
  This product was added to our catalog on Thursday 04 February, 2016.

  Draytek Vigor 2925Ln
  [V2925Ln] V2925Ln

  De Draytek Vigor 2925Ln is een LTE-router met een ingebouwd 4G modem, waarmee u zowel een vaste internetverbinding als 4G-verbinding kunt realiseren. Het apparaat biedt daarnaast Wireless-N WiFi-onder...

  LABEL_PRICE  € 419,00

  Reviews
   
De Draytek Vigor 2925Ln is een LTE-router met een ingebouwd 4G modem, waarmee u zowel een vaste internetverbinding als 4G-verbinding kunt realiseren. Het apparaat biedt daarnaast Wireless-N WiFi-ondersteuning. De Vigor 2925Ln is simlockvrij.


Eigenschappen Draytek Vigor 2925Ln

inchinchIngebouwd LTE modem, simlockvrij
inchinch802.11n WiFi standaard, 2,4 GHz
inchinch5 Gigabit LAN poorten, 2 Gigabit WAN poorten
inchinch1 USB-poort voor 3G/4G Dongle, printer of opslag
inchinchIngebouwde object based firewall
inchinchInbound en Outbound Load Balancing
inchinchPoort-based en Tag-based VLAN (802.1q)
inchinch50 gelijktijdige VPN tunnels, inclusief 25x SSL VPN
inchinchContent filtering mogelijkheden (Commtouch)
inchinchBekende Draytek webinterface maakt installatie en beheer eenvoudig
inchinch19inch rackmountable (met rackmount kit, zie bundels)
inchinchIdeaal voor kleinzakelijke omgevingen

Krachtige 4G LTE-router met WiFi
De Vigor 2925Ln is een zeer betrouwbare 4G/LTE router met Wireless-N functionaliteit. Speciaal ontwikkeld voor kleinzakelijke bedrijven die willen beschikken over een snel en betrouwbaar internet, zowel via WAN als 4G. Dankzij de 802.11b/g/n ondersteuning kunt u elk Wi-Fi apparaat dat deze standaard ondersteunt, verbinden met de Draytek VIgor 2925Ln. Het apparaat levert een 4G downloadsnelheid tot 150Mbps en een uploadsnelheid tot 50Mbps. De router is simlockvrij, dus u kunt een SIM-kaart van iedere willekeurige provider plaatsen.

Aansluitingen
Voor het bekabeld aansluiten van netwerkapparatuur is de Draytek V2925Ln voorzien van 2 Gigabit WAN-poorten, 5 Gigabit-LAN poorten en 1 USB-poort. Door integratie van multiple LAN-subnetten kunnen vijf gescheiden LAN-netwerken worden gecreëerd, bijvoorbeeld voor het scheiden van IP toestellen, IP camera's of meerdere bedrijven. De USB-poort kan gebruikt worden voor het aansluiten van een extern opslagapparaat, printer of USB 3G/4G dongle. Deze worden dan automatisch gedeeld in het netwerk.

Externe LTE antennes
Er worden 2 LTE-antennes meegeleverd die direct kunnen worden aangesloten op de Draytek Vigor 2925Ln. Deze antennes zijn niet alleen draai- en kantelbaar, maar beschikken ook over een verlengkabel van 1 meter. Zo zijn ze nog eenvoudiger op de beste positie te plaatsen voor een optimaal ontvangst. Uiteraard is het mogelijk de antennes te vervangen door antennes naar keuze.

Firewall en NAT
Voor optimale beveiliging van het netwerk kan gebruik worden gemaakt van de ingebouwde firewall. De Draytek Vigor 2925Ln beschikt over een zeer robuuste en veelzijdige firewall. De firewall kan policy-based toestaan of blokkeren van in- en uitgaand verkeer. Aan de hand van regels kan communicatie van en naar een netwerk verboden of juist toegestaan worden. De firewall kan op basis van IP adres, poortnummer en protocol worden toegepast. Alle firewallregels kunnen eveneens voor inkomende VPN verbindingen worden toegepast.

Doordat de firewall van de router is voorzien van Stateful Packet Inspection (SPI) worden alle pakketten gecontroleerd op 'connection state'. Als een pakket volgens de firewall regels wordt doorgelaten, dan wordt het ook gecontroleerd op actieve connecties. Zijn er geen actieve connecties, dan zal de router de pakketten alsnog blokkeren.

Het is in de firewall tevens mogelijk om groepen aan te maken. Deze groepen kunnen vervolgens gebruikt worden om firewall regels te definiëren. Een groep kan bestaan uit een IP adres of een groep van IP adressen. Naast de firewall functionaliteiten is het eveneens mogelijk om Port redirection, DMZ host, open ports toe te passen in uw configuratie. Dit wordt NAT genoemd.

Bandbreedte beheer
Met bandwidth management kan de internetverbinding optimaal worden gebruikt. Deze functie bestaat uit 3 onderdelen:
 • 1) Session limit
  Met de session limit functie kan het maximaal aantal sessies per IP adres of groep van IP adressen worden aangegeven. Hiermee wordt voorkomen dat één gebruiker alle beschikbare bandbreedte verbruikt.
 • 2) Bandwidth limit
  Met behulp van bandwidth limit kan worden aangegeven hoeveel bandbreedte bepaalde IP adressen mogen gebruiken. Er kan een standaard waarde worden ingesteld. Ook kan een groep van IP adressen gedefinieerd worden. Bandwidth limit is toe te passen op zowel up- als download verkeer.
 • 3) Quality of Service
  De QoS-functie zorgt ervoor dat datastromen, zowel inkomend als uitgaand, met een bepaalde prioriteit worden behandeld. Er kan bijvoorbeeld per poort of per IP adres de bandbreedte worden aangeven. Quality of Service (QoS) zorgt eveneens voor gegarandeerde VoIP kwaliteit. De toepassing van QoS garandeert dat overige datastromen, zoals HTTP en FTP, geen invloed hebben op de kwaliteit van het telefoongesprek.

VPN en SSL VPN mogelijkheden
De DrayTek Vigor 2925Ln biedt ondersteuning voor 50 simultane IPSec VPN tunnels. VPN biedt een beveiligde verbinding over het internet naar uw eigen netwerk. Dit kan een site-to-site VPN verbinding zijn tussen bijvoorbeeld twee Draytek routers, maar ook een client-to-site VPN verbinding. Een client-to-site verbinding is een VPN verbinding vanaf bijvoorbeeld een laptop, computer of tablet naar de Draytek router. Met de Draytek V2925Ln is het dus mogelijk een VPN tunnel te maken naar uw eigen netwerk zonder dat hiervoor een VPN server in het netwerk vereist is.

SSL VPN
Voor mensen die vaak onderweg zijn en graag op een eenvoudige, maar ook veilige manier het bedrijfsnetwerk willen benaderen, is SSL VPN erg handig. Hierbij hoeft geen VPN client software geïnstalleerd te worden, zodat een telewerker overal waar een computer met internet aanwezig is een beveiligde VPN tunnel naar het bedrijfsnetwerk kan opzetten. Denk hierbij aan een publieke computer in een internetcafé of op een vliegveld.

VPN protocollen en beveiliging
Er zijn verschillende vormen van VPN. De DrayTek 2925Ln ondersteunt vier soorten VPN verbindingen, namelijk:

 • PPTP Point-to-Point Tunneling Protocol
 • IPSEC Internet Protocol Security
 • L2TP Layer Two Tunneling Protocol
 • SSL VPN Secure Socket Layer
Van deze vier protocollen is PPTP de snelste, maar ook de minst beveiligde vorm van VPN. IPSec biedt een betere beveiliging door een encryptie die continu verandert. L2TP is, in combinatie met IPSec, de meest veilige vorm van VPN.Momenteel is IPSec de meest gebruikte vorm van VPN. Op de computer of client kan gebruik worden gemaakt van de Windows VPN client of van de gratis te downloaden Draytek Smart VPN client.

Load balancing
De load balancing functionaliteit is door DrayTek in de V2925 serie verder uitgebreid. Policy based routing is onderdeel geworden van de loadbalancing functionaliteit en er kunnen inmiddels 50 loadbalancing regels worden aangemaakt.

Inhoud verpakking

 • Draytek Vigor 2925Ln LTE Router (V2925Ln)
 • 2x LTE antenne
 • Engelstalige installatiehandleiding
 • Stroomkabel en adapter

 

In Shopping Cart 0 items

We Accept

DJI PHANTOM 4 PRO incl 4 accus
De Phantom 4 Pro heeft een opgewaardeerde camera die uitgerust is met een 1-inch...
Price:  € 1.716,53