BACK_TO_TOP

 1. Previous
  Next
  Product 4 of 5
  This product was added to our catalog on Wednesday 10 August, 2016.

  Draytek Vigor 2925vn+
  [V2925vn] V2925vn+

  Draytek Vigor 2925Vn+De Vigor 2925Vn+ is een zeer uitgebreide draadloze router van Draytek. Deze router is dé nummer 1 keuze in de kleinzakelijke markt, door de combinatie van een zeer hoge doorvoersnel...

  LABEL_PRICE  € 306,00

  Reviews
   

Draytek Vigor 2925Vn+

De Vigor 2925Vn+ is een zeer uitgebreide draadloze router van Draytek. Deze router is dé nummer 1 keuze in de kleinzakelijke markt, door de combinatie van een zeer hoge doorvoersnelheid op de WAN poort, VPN mogelijkheden, VLAN mogelijkheden, uitstekende firewall, 5 LAN en 2 WAN poorten.

Eigenschappen Draytek Vigor 2925Vn+

inchinchZeer snelle doorvoer, geschikt voor alle breedbandbehoeften
inchinchDual Band Wi-Fi op 2,4 GHz en 5 GHz
inchinchVoIP ondersteuning: 2x FXS en 1x Life Line Poort, RJ11
inchinch5 Gigabit LAN poorten
inchinch2 Gigabit WAN poorten
inchinch2 USB Poorten voor 3G/4G Dongle, printer of opslag
inchinchIngebouwde object based firewall
inchinchInbound en Outbound Load Balancing
inchinchPoort-based en Tag-based VLAN (802.1q)
inchinch50 Gelijktijdige VPN tunnels, inclusief 25x SSL VPN
inchinchContent filtering mogelijkheden (Commtouch)
inchinchBekende Draytek webinterface maakt installatie en beheer eenvoudig
inchinch19inch rackmountable (met rackmount kit, zie bundels)


Omschrijving
De Draytek V2925Vn+ is een zeer betrouwbare router met vele mogelijkheden, speciaal ontwikkeld voor de kleinzakelijke markt. De router vormt een ideaal centraal verdeelpunt en de perfecte keuze voor alle internet- en netwerkbehoeftes binnen een bedrijf. Door integratie van multiple LAN subnetten kunnen vijf aparte LAN netwerken worden gecreëerd, bijvoorbeeld voor het scheiden van IP-toestellen, IP-camera's of meerdere bedrijven. De Draytek V2925Vn+ beschikt over 2 Gigabit WAN poorten, 5 Gigabit LAN poorten en 4G/3,5G ondersteuning op de USB poorten. Dit model is eveneens te gebruiken voor communicatie via VoIP.

Dual band wireless
Het unieke aan de Draytek Vigor 2925Vn+ router is de Dual Band Wireless functionaliteit die via twee chips wordt doorgegeven. Veel merken bieden dual band via één chip, wat de snelheid en stabiliteit van de verbinding niet altijd ten goede komt. Om dit te voorkomen, biedt Draytek daarom dual band met twee aparte chips, waarvan één toegewijd aan 2,4 GHz en de ander toegewijd aan 5 GHz.

Multiple LAN (subnet)
Het interne netwerk breidt steeds verder uit qua functionaliteiten. Inmiddels maken niet alleen computers, laptops, smartphones, printers en servers onderdeel uit van het netwerk, maar ook Pin terminals, IP-camera's en IP-telefoons. Met behulp van de functie Multiple LAN, is het scheiden van deze interne netwerken nu heel eenvoudig. Meerdere subnets met een eigen DHCP server kunnen worden gecreëerd, waardoor aparte interne netwerken ontstaan. Zo kan een cameranetwerk of een gastennetwerk volledig worden gescheiden van het bedrijfsnetwerk.

Beveiliging via SPI en NAT
De robuuste en veelzijdige firewall van de Draytek Vigor V2925Vn+ zorgt voor optimale beveiliging van het netwerk. In- en uitgaand verkeer kan policy-based worden toegestaan of geblokkeerd. Aan de hand van regels kan communicatie van en naar een netwerk verboden of juist toegestaan worden. De firewall kan op basis van IP-adres, poortnummer en protocol worden toegepast. Alle firewallregels kunnen eveneens voor inkomende VPN verbindingen worden toegepast.

Doordat de firewall van de router is voorzien van Stateful Packet Inspection (SPI) worden alle pakketten gecontroleerd op 'connection state'. Als een pakket volgens de firewallregels wordt doorgelaten, dan wordt het ook gecontroleerd op actieve connecties. Zijn er geen actieve connecties, dan zal de router de pakketten alsnog blokkeren.

Het is in de firewall tevens mogelijk om groepen aan te maken. Deze groepen kunnen vervolgens gebruikt worden om firewallregels te definiëren. Een groep kan bestaan uit een IP-adres of een groep van IP-adressen.

Naast de firewall functionaliteiten is het eveneens mogelijk om Port redirection, DMZ host, open ports toe te passen in uw configuratie. Dit wordt NAT genoemd.

Bandbreedtebeheer
Met bandwidth management kan de internetverbinding optimaal worden gebruikt. Deze functie bestaat uit 3 onderdelen:

1) Session limit
Met de session limit functie kan het maximaal aantal sessies per IP-adres of groep van IP-adressen worden aangegeven. Hiermee wordt voorkomen dat één gebruiker alle beschikbare bandbreedte verbruikt.

2) Bandwidth limit
Met behulp van bandwidth limit kan worden aangegeven hoeveel bandbreedte bepaalde IP-adressen mogen gebruiken, waarbij een standaardwaarde kan worden ingesteld. Ook kan een groep van IP-adressen gedefinieerd worden. Bandwidth limit is toe te passen op zowel up- als download verkeer.

3) Quality of Service
De QoS-functie zorgt ervoor dat datastromen, zowel inkomend als uitgaand, met een bepaalde prioriteit worden behandeld. De bandbreedte kan per poort of IP-adres worden aangeven. Quality of Service (QoS) zorgt daarbij voor gegarandeerde VoIP kwaliteit. De toepassing van QoS garandeert dat overige datastromen, zoals HTTP en FTP, geen invloed hebben op de kwaliteit van het telefoongesprek.

VPN en SSL VPN mogelijkheden
De DrayTek Vigor 2925Vn+ biedt ondersteuning voor 50 IPSec VPN tunnels tegelijkertijd. VPN zorgt voor een beveiligde verbinding over het internet naar uw eigen netwerk. Dit kan bijvoorbeeld een site-to-site VPN verbinding zijn tussen twee Draytek routers, of een client-to-site VPN verbinding. Een client-to-site verbinding is een VPN verbinding vanaf bijvoorbeeld een laptop, computer of tablet naar de Draytek router. Met de Draytek V2925n+ is het dus mogelijk een VPN tunnel te maken naar uw eigen netwerk zonder dat hiervoor een VPN server in het netwerk vereist is.

SSL VPN
Voor mensen die vaak onderweg zijn en graag op een eenvoudige, en tevens veilige manier het bedrijfsnetwerk willen benaderen, is SSL VPN erg handig. Installatie van VPN client software is hierbij niet nodig, zodat een telewerker overal waar een computer met internet aanwezig is een beveiligde VPN tunnel naar het bedrijfsnetwerk kan opzetten. Denk hierbij aan een openbare computer in een internetcafé of op een vliegveld.

VPN protocollen en beveiliging
Er zijn verschillende vormen van VPN. De Draytek 2925Vn+ ondersteunt vier soorten VPN verbindingen, namelijk:

 • PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol)
 • IPSEC (Internet Protocol Security)
 • L2TP (Layer Two Tunneling Protocol)
 • SSL (VPN Secure Socket Layer)

Van deze vier verbindingen is PPTP de snelste, maar ook de minst beveiligde vorm van VPN. IPSec, de meest gebruikte vorm van VPN, biedt een betere beveiliging omdat de encryptie continu verandert. L2TP in combinatie met IPSec is echter de meest veilige vorm van VPN. Op de computer of client kan gebruik worden gemaakt van de Windows VPN client of van de gratis te downloaden Draytek Smart VPN client.

Load balancing
De load balancing functionaliteit is door Draytek in de V2925 serie verder uitgebreid. Policy based routing is onderdeel van deze functionaliteit en er kunnen inmiddels 50 load balancing regels worden aangemaakt.

Inhoud verpakking

 • Draytek Vigor 2925Vn+ Gigabit Router (V2925Vn+)
 • Engelstalige installatiehandleiding
 • Stroomkabel en adapter

IPv6 Ondersteuning:
USB voor Printer of HDD 
Bijzonderheden VPN server
Standaarden PPoE
Plug & Play
Virtual LAN
Quality of Service 
Printserver USB
VPN Encryptie AES VPN 32x PPTP, IPSec, L2TP, L2TP over IPSec
VoIP VoIP Passthrough Firewall
Switch 4-Poorts 10/100/1000Mbps
Type ant. aansluiting RP-TNC
Afneembare antenne
Draadloze beveiliging WPA, WPA2, WEP Draadloos 802.11n op 2,4Ghz & 5Ghz

In Shopping Cart 0 items

We Accept

4MP Camera met variable focus en zoom
Hikvision DS-2CD2742FWD-I 4Megapixel, Varifocal IR dome camera, SD card slot D...
Price:  € 453,72