BACK_TO_TOP

 1. Vorig
  Volgend
  Product 1 of 16
  Dit artikel is op woensdag, 24 juni 2015 toegevoegd.

  DJI PHANTOM 3 Professional
  [PHANTOM3P] 6958265109690

  DJI Phantom 3 ProfessionalZoek je een drone waar je volledig op kunt vertrouwen en waar je de allermooiste foto's en video's vanuit de lucht mee kunt maken? Dan is de DJI Phantom 3 Advanced ...

  Prijs  € 1.156,20

  Beoordelingen
   

DJI Phantom 3 ProfessionalZoek je een drone waar je volledig op kunt vertrouwen en waar je de allermooiste foto's en video's vanuit de lucht mee kunt maken? Dan is de DJI Phantom 3 Advanced of de DJI Phantom 3 Professional wellicht de beste keus voor jou! Met de geweldige 4k en 2,7k camera's maak je de mooiste beelden vanuit de lucht. Ook is er de mogelijkheid om beelden tijdens het vliegen op HD kwaliteit te streamen. Dit kan zelfs live op YouTube.

De beste camera
De professional versie heeft een 4k videocamera waarmee je beelden kunt maken van 14 megapixels. De DJI Phantom 3 Advanced model is uitgerust met een 2,7k videocamera. Deze maakt beelden van 12 megapixels. De camera zit in een 3-assige gimbal gemonteerd. Deze gimbal zorgt dat de camera stabiel onder de drone blijft hangen. Hierdoor krijg je geen schokkerig beeld tijdens het filmen en kun je ongestoord en stabiel filmen en fotograferen vanuit de lucht, hoe wild je ook aan het vliegen bent.

Live HD view
Tijdens een vlucht met de DJI Phantom 3 Advanced of de DJI Phantom 3 Professional kun je live meekijken op een geschikte smartphone of tablet. Je ziet direct wat voor beelden jouw drone maakt. Dankzij de DJI Lightbridge image transmission technologie, die ook gebruikt wordt door makers van grote Hollywood films, is het zelfs mogelijk om de vlucht live mee te maken als de drone op twee kilometer afstand is.

GPS
Het GPS-systeem van de allebei de nieuwe Phantom 3 drones hebben ook een grote update gehad. Als je tijdens het vliegen de drone bijvoorbeeld uit het oog verliest, kun je met een druk op de knop er voor zorgen dat deze naar jou terugkomt. Waar andere, vaak goedkopere, drones direct crashen als deze buiten bereik van de zender zijn of als de batterij (bijna) leeg is, komen beide nieuwe modellen van de Phantom 3 dan ook netjes terug.

Vision Positioning System
Een van de grootste updates is het speciale Vision Positioning System. Dit systeem houdt met drie sensoren, die onderaan de drone zijn gemonteerd, de grond goed in de gaten. Zo kun je makkelijk laag over de grond vliegen zonder te crashen en op een plek stil in de lucht blijven hangen, dit wordt ook wel hoveren genoemd. Dankzij deze technologie is het ook een ideale drone voor beginners. Waarom geld uitgeven aan goedkopere drones die snel stuk gaan, als je voor iets meer geld zo'n geweldige duurzame en betrouwbare drone kunt kopen?

Makkelijk te besturen
Met een krachtige mobiele applicatie samen met de Phantom 3 Remote Controller kun je de drones gemakkelijk besturen. Om de drone te laten stijgen of landen hoef je slechts een knop in te drukken in de applicatie. Ook stabiel in de lucht blijven hangen om een foto te nemen is een eitje vergeleken met drones van andere bedrijven.

Kleine veranderingen
Waar de overige drones van DJI de kleuren wit en rood hebben, heeft de nieuwste lijn Phantom 3 drones de kleuren wit en goud gekregen. Naast een verandering van kleur heeft DJI ook de hardware en techniek achter de propellers een flinke update gegeven. De grootste en belangrijkste aanpassingen zijn natuurlijk de geweldige camera, Lightbridge technologie, het Vision Positioning System en de makkelijke besturing van beide nieuwe Phantom 3 drones.

Waarom zijn deze drones zo bijzonder?
DJI is het grootste dronebedrijf ter wereld en als het bedrijf een nieuwe drone, of in dat geval twee, aankondigen, is dit groot nieuws. DJI staat bekend om drones die van zeer hoge kwaliteit materiaal zijn gemaakt en zijn uitgerust met de allerbeste camera's. Waar je in het verleden nog ruim 1.400,- moest betalen om de Lightbridge technologie op een DJI drone installeren, is deze techniek nu al ingebouwd in zowel de Advanced als Professional modellen. Dat deze techniek ook voor grote Hollywood producties wordt gebruikt zegt natuurlijk al genoeg. Mocht dat je niet overtuigen om een Phantom 3 Advanced of Professional aan te schaffen, denk dan eens aan de prachtige beelden die je vanuit de lucht kunt maken met de zeer krachtige camera's. Deze beelden kun je zelfs tijdens de vlucht live op YouTube streamen.

Waarom een DJI Phantom 3 Advanced of Professional kopen?

Als wij de reden waarom je een DJI Phantom 3 Advanced of Professional zou moeten kopen in twee woorden moeten samenvatten, dan zijn dat de woorden betrouwbaar en zekerheid. Andere modellen schieten vaak ernstig tekort omdat ze bijvoorbeeld snel crashen, moeilijk te landen zijn, lastig stabiel in de lucht blijven hangen en lage kwaliteit foto's en video's maken. Je hebt van al deze mankementen bij de nieuwste Phantom 3 serie geen last. Je geeft weliswaar iets meer geld uit vergeleken met sommige andere drones, maar krijgt daar wel een drone voor terug waarmee je met een goed gevoel kunt gaan vliegen. Je kunt echt op de DJI Phantom 3 Advanced vertrouwen dankzij allerlei handige technieken waar deze mee is uitgerust.

Kenmerken:

 • GPS: GLONASS
 • Bestuurbare afstand: 2km
 • Aansluitingen: 1 USB-poort en 1 oplaadaansluiting
 • Lens: 94 graden, F/2.8, 9 elementen
 • Foto: 12 Megapixel
 • Video: Full HD 60fps
 • Opslagmedium: MicroSDXC
 • Bestandsformaat: H.264
 • Gimbal: 3-assig
 • Accu: LiPo 4S
 • Maximale snelheid: 16m/s
 • Maximale stijgsnelheid: 5m/s
 • Maximale daalsnelheid: 3m/s
 • Afmetingen (diagonaal): 590mm
 • Gewicht: 1280g
1 x DJI PHANTOM 3 Profes...1.156,20
€ 1.156,20

Betaal met

4MP Camera met variable focus en zoom
Hikvision DS-2CD2742FWD-I 4Megapixel, Varifocal IR dome camera, SD card slot D...
Prijs:  € 453,72