BACK_TO_TOP

 1. Vorig
  Volgend
  Product 4 of 9
  Dit artikel is op woensdag, 30 november 2016 toegevoegd.

  DJI PHANTOM 4 PRO incl 2 accus
  [PHANTOM4P2A] 6958265109690

  De Phantom 4 Pro heeft een opgewaardeerde camera die uitgerust is met een 1-inch, 20 megapixel sensor die 4K video's kan vastleggen in 60FPS (frames per seconde) en Burst Modus stills in 14FPS. Doorda...

  Prijs  € 1.611,57

  Beoordelingen
   

De Phantom 4 Pro heeft een opgewaardeerde camera die uitgerust is met een 1-inch, 20 megapixel sensor die 4K video's kan vastleggen in 60FPS (frames per seconde) en Burst Modus stills in 14FPS. Doordat het airframe ditkeer is versterkt door titanium en magnesium is de robuustheid verhoogd en is het gewicht ervan verminderd waardoor de Phantom 4 Pro met zijn gewicht gelijk staat aan de voorgaande Phantom 4. Het FlightAutonomy systeem voegt dubbele vision sensoren aan de achterkant en infrarood detectie systemen voor een totaal van vijf richtingen van obstacle sensing en 4 richtingen van obstacle avoidance. Phantom 4 Pro+ omvat een Phantom 4 Pro toestel en een hoge luminantie beeldscherm geintegreerd in de afstandsbediening.

UPGRADED CAMERA SYSTEM

Een 1-inch 20 megapixel CMOS sensor grootte is belangrijker voor het beeldkwaliteit dan het aantal pixels omdat een grotere sensor meer informatie vast legt in elke pixel waardoor dynamisch bereik, signaal-naar-ruis verhouding en prestaties bij weinig licht opmerkelijk verhoogd wordt. De 1-inch 20 megapixel CMOS-sensor in de Phantom 4 Pro is vier keer zo groot als de Phantom 4 zijn 1/2.3 inch sensor. Het maakt gebruik van grotere pixels en heeft een maximale ISO van 12.800 alsmede een toename van contrast. Het is goed genoeg voor foto's die direct worden gebruikt terwijl hij ook genoeg detail vastlegt voor geadvanceerde post-processing.

GEOPTIMALISEERDE 4K VOOR PRODUCTIE

Een verbeterd video processing systeem maakt het mogelijk video te worden vastgelegd in de cinema en productie geoptimaliseerd DCI 4K / 60 (4096 x 2160 / 60fps) bij een bitrate van 100 Mbps, zodat u een hoge resolutie slow motion shots krijgt. De Phantom 4 Pro ondersteunt ook de H.265 video codec (Maximale resolutie 4096x2160 / 30fps). Voor een gegeven bitrate verdubbelt H.265 de hoeveelheid beeldverwerking als H.264, wat resulteert in aanzienlijk verbeterde beeldkwaliteit. Leg video vast in de High Dynamic range D-log modus om de beste combinatie te krijgen voor kleurcorrectie.

HOGE RESOLUTIE LENS

De resolutie en het contrast van een lens is van cruciaal belang voor beeldkwaliteit, omdat alleen een kwaliteit-lens scherpe, levendige foto's in hoge resolutie kan vastleggen. De gloednieuwe Phantom 4 Pro camera is uitgerust met een geoptimaliseerde F2.8 groothoek lens met een 24mm gelijkwaardig brandpuntafstand. Het beschikt over acht elementen - 2 asferische - gerangschikt in zeven groepen die passen in een kleinere, compactere frame. Haar beelden zijn consequent gedetailleerd met lage vervorming en lage dispersie, zodat foto's en video's haarscherp en levendig zijn. Voor de eerste keer ooit met een DJI camera, zijn MTF (Modulation Transfer Function) resultaten voor deze camera openbaar gemaakt, zodat mensen een beter begrip van de lens zijn prestaties krijgen.


CAPTURE EVERY MOMENT

Aerial imaging wordt niet alleen gebruikt om landschappen vast te leggen; het brengt nieuwe perspectieven van actiescènes tot aan autosport. Het vastleggen van bewegende objecten op hoge snelheid is altijd een uitdaging voor vliegende camera's met behulp van een elektronische sluiter geweest. Dit is de reden waarom de Phantom 4 Pro de eerste DJI Phantom is die een mechanische sluiter heeft en een groot diafragma prime lens. Een maximale mechanische sluitertijd van 1/2000 seconden elimineert motion blur en jello effect dat wordt veroorzaakt door het opnemen van een snel bewegend object met een rollende elektronische sluiter. De elektronische sluiter is ook verbeterd met een maximale sluitertijd van 1/8000 seconden en een nieuwe Burst Mode shoot die kan schieten met 14 fps bij 20 megapixels om het perfecte moment vast te leggen.


FIVE-DIRECTIONS OF OBSTACLE SENSING
Six-camera navigation system

Drie sets van dubbele vision-sensoren vormen een zes-camera navigatiesysteem dat voortdurend werkt om de relatieve snelheid en afstand te berekenen tussen het vliegtuig en een object. Met behulp van dit netwerk van naar voren, naar achteren en naar beneden gerichte vision-sensoren is de Phantom 4 Pro in staat om met precisie te zweven op plaatsen zonder GPS bij het opstijgen binnenshuis, op balkons, of zelfs tijdens het vliegen door ramen met minimale piloot bediening. In het onwaarschijnlijke geval dat de voor- en neerwaartse sensoren niet in staat zijn om te werken, kan het toestel alsnog blijven zweven met behulp van het achterste stereo vision systeem. The Phantom 4 Pro is ook in staat om te vliegen in complexe omgevingen met een vliegsnelheid van maximaal 31 mph (50kph) terwijl hij nogsteeds obstakels op zijn pad zal vermijden. Hij zal automatisch de hindernis detectiemethode aanpassen rekeninghoudend met de vliegsnelheid, waardoor hij obstakels bij zowel hoge en lage snelheid zal vermijden.

WAT IS FLIGHTAUTONOMY?

FlightAutonomy is een geavanceerd intelligentie en vlucht automatiseringsplatform. Het bestaat uit een complex netwerk van tien component groepen, waaronder zeven camera's - naar voren, naar achteren en naar beneden dual vision-sensoren en de primaire camera - een infrarood sensor systeem, dual-band satelliet (GPS en GLONASS), twee naar beneden gerichte ultrasone afstandsmeters , redundante IMU en kompassen, en een groep van krachtige, gespecialiseerde informatica kernen. The Phantom 4 Pro krijgt een real-time weergave van de omgeving en informatie over de hoogte en de positie van de nabijgelegen obstakels em zo een 3D-kaart te creëren waarin hij zich kan vinden. De IMU en kompassen verzamelen cruciale vluchtstatus, snelheid en richting gegevens, terwijl de redundante IMU en kompassen kritische gegevens controleren en ventuele fouten uitsluiten. Dit verbetert drastisch de betrouwbaarheid van de vlucht.


INFRAROOD DETECTIESYSTEEM

De Phantom 4 Pro is de eerste DJI drone die een infrarood sensor systeem gebruikt. Geplaatst aan de linker- en rechterzijde van de drone meet deze de afstand tussen het vliegtuig en eventuele obstakels met behulp van infrarood 3D-scanning. In Beginner modus en Statief modus hebben deze sensoren een horizontaal gezichtsveld van 70 ° en een verticaal gezichtsveld van 20º wat een breed uitzicht op de scène aan de zijkanten van de Phantom biedt met een maximaal bereik van 7m. Traditionele ultrasonic sensoren hebben slechts een detectiebereik van 3-5m en kunnen in de war raken wanneer deze beïnvloed worden door propeller trillingen of wanneer het oneffen oppervlakken detecteert. Het infrarood meetsysteem kan grotere gebieden detecteren en meet de afstand tussen het toestel. Hij identificeert de dichtstbijzijnde objecten nauwkeurig terwijl hij storingen vermijdt wat weer zorgt voor meer betrouwbare detectie en bescherming.

 

 

In Winkelwagen  0 artikelen

Betaal met

DJI PHANTOM 4 PRO incl 4 accus
De Phantom 4 Pro heeft een opgewaardeerde camera die uitgerust is met een 1-inch...
Prijs:  € 1.716,53