BACK_TO_TOP

 1. Previous
  Next
  Product 2 of 10
  This product was added to our catalog on Saturday 15 October, 2016.

  DJI MAVIC PRO Fly More Combo
  [MAVICCOMB] 6958265109690

  De DJI Mavic Pro Mavic Pro Base Package Mavic - Car Charger Mavic Battery to Power Bank Adaptor Mavic Shoulder Bag (Upright) Mavic Battery Charging Hub Mavic Intelligent Flig...

  LABEL_PRICE  € 1.238,84

  Reviews
   

De DJI Mavic Pro

 • Mavic Pro Base Package
 • Mavic - Car Charger
 • Mavic Battery to Power Bank Adaptor
 • Mavic Shoulder Bag (Upright)
 • Mavic Battery Charging Hub
 • Mavic Intelligent Flight Battery x2 (in totaal dus 3)
 • Mavic 8330 Quick-release Folding Propellers Pair x2

  De DJI Mavic Pro is een kleine maar krachtige drone boordevol functionaliteit die tot voor kort alleen in de grotere quadcopters te vinden was. De Mavic is compact, zeer wendbaar en legt beelden vast in hoge resolutie. De drone is voorzien van een geavanceerd vluchtcontrolesysteem dat gebruikmaakt van een groot aantal sensoren, waaronder een grondgerichte camera, echografie, GPS, twee redundante IMU-eenheden en nog veel meer. Door deze sensoren weet de drone precies waar hij vliegt in een ruimte en kan daardoor zelfs botsingen voorkomen. De Mavic werkt samen met de DJI Go App waarmee u instellingen kunt wijzigen, telemetrie kunt uitlezen, het camerabeeld kunt monitoren en zelfs delen en bewerken. Naast de traditionele bediening met de joysticks kunt u de Mavic Pro ook besturen door middel van een eenvoudige tik en het is zelfs mogelijk om de drone te besturen door middel van gebaren.

GeÔntegreerde drie-assige gimbal met 4K-camera

De Mavic Pro maakt opnames in 4K-resolutie van 4096 x 2160 pixels en 30 beelden per seconde. Full HD 1080p opnames maakt hij zelfs met 96 beelden per seconde, zodat u ongelooflijke slow motion video's kunt maken. De minimale scherpstelafstand bedraagt maar 48 centimeter waardoor u alles haarscherp kunt vastleggen, van ultieme selfies tot prachtige landschapsfoto's met een resolutie van 12 megapixel. Foto's kunnen als JPG of DNG RAW worden opgeslagen. U kunt de camera zelfs 90 graden draaien om foto's in portretstand te maken. De gimbal met drie zeer kleine borstelloze motoren en geavanceerde algoritmes zorgt er hierbij voor dat het beeld perfect stabiel is. Door middel van de OcuSync transmissietechnologie kunnen de beelden over een zeer grote afstand worden doorgegeven. OcuSync scant alle beschikbare frequenties en selecteert automatisch de frequentie met de minste storing voor een betrouwbare videoverbinding. Deze technologie werkt nauw samen met de DJI Go App voor het in realtime doorgeven van vluchtgegevens en kan ook gebruikt worden voor het downloaden van foto's en video's tijdens het vliegen met een snelheid tot 40Mbps.

ActiveTrack voor het automatisch volgen van onderwerpen en adembenemende selfies

Met ActiveTrack kunt u automatisch een onderwerp volgen; u hoeft alleen maar aan te geven wie of wat het is en de Mavic zorgt voor de rest. Voor deze functie is geen GPS-armband of zender vereist. De Mavic is voorgeprogrammeerd zodat deze automatisch bepaalde voorwerpen kan herkennen en volgen, waaronder mensen, fietsers, auto's en zelfs dieren. Als u eenmaal een onderwerp hebt gemarkeerd, kunt u er omheen vliegen om een enorme verscheidenheid aan opnames te maken, afhankelijk van de modus waarin de quadcopter zich bevindt. En omdat de Mavic het onderwerp volgt, kunt u zelfs aangeven waar het onderwerp zich in de opnames moet bevinden. De drone beschikt over drie instellingen, Trace, Profile en Spotlight. Trace volgt het onderwerp door ervoor of erachter te vliegen, Profile vliegt naast het onderwerp en Spotlight houdt de camera continu gericht op het onderwerp. U kunt met de drone selfies maken door middel van gebaren. Zet de Mavic in Gesture modus, leg de controller weg en stop uw smartphone in uw broekzak of jas en ga voor de drone staan. De Mavic zal u automatisch herkennen. Hef uw armen en zwaai om de drone u te laten volgen en als u klaar bent voor de foto, maakt u een doos vorm met uw vingers. De lampjes onder de voorzijde van de armen van de Mavic zullen beginnen te knipperen, u heeft daarna drie seconden om een pose aan te nemen voordat de foto genomen wordt.

Sport modus en autonoom vliegen met obstakelherkenning

Dankzij het geavanceerde nagivatiesysteem kan de Mavic Pro zichzelf zeer nauwkeurig positioneren in verschillende omgevingen. Hiervoor beschikt de drone niet alleen over GPS en zichtgeoriŽnteerde sensoren maar ook over een grondgerichte camera. Of de quadcopter nu boven een klif hangt waarbij de naar beneden gerichte sensoren geen doel hebben of in de bossen waarbij de GPS minder goed werkt, de Mavic zal altijd zijn weg weten te vinden. Tijdens het vliegen creŽert de Mavic een 3D-kaart van de omgeving waardoor de drone exact weet waar hijzelf en waar obstakels zich bevinden. Hierdoor kan de Mavic autonoom vliegen en obstakels ontwijken. De Mavic is niet alleen ontworpen voor serieuze zaken maar ook om er veel plezier aan te beleven. De speciale sportmodus biedt extra wendbaarheid en responsiviteit en een topsnelheid van 65 kilometer per uur om u echt het gevoel van snelheid te geven zoals bij drone racen. U kunt deze modus ook gebruiken om snel iets te filmen of om een foto te maken. Zelfs in sportmodus zal de Mavic Pro onmiddellijk stoppen als u de bedieningsknoppen loslaat.

Kenmerken

- Gimbal met 12 megapixel 4K-camera
- OcuSync transmissietechnologie
- Bereik van circa 7 kilometer
- Tot 27 minuten vliegen op een acculading
- Topsnelheid van 65km per uur in sportmodus
- GPS en Vision Position gebaseerde navigatie
- Autonoom vliegen met obstakeldetectie
- Monitoring en bediening via de DJI Go App
- Besturingsmogelijkheid door middel van een tik of gebaren
- ActiveTrack trackingmodus

Leveringsomvang

- Afstandsbediening
- Drie paar propellers
- Gimbalklem
- Intelligent Flight Battery
- Oplader
- Netsnoer
- 16GB micro SD-geheugenkaart
- Micro USB-kabel
- RC-kabel met Lightning-connector
- RC-kabel met micro USB-connector
- Twee RC-kabelsliders
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van DJI Nederland
- Twee jaar garantie

Extra in deze set

 • Mavic Pro Base Package
 • Mavic - Car Charger
 • Mavic Battery to Power Bank Adaptor
 • Mavic Shoulder Bag (Upright)
 • Mavic Battery Charging Hub
 • Mavic Intelligent Flight Battery x2 (in totaal dus 3)
 • Mavic 8330 Quick-release Folding Propellers Pair x2

In Shopping Cart 0 items

We Accept

DJI MAVIC AIR
DJI Mavic Air  Combineer het beste van beide werelden; engineering en een ...
Price:  € 701,65