BACK_TO_TOP

 1. Vorig
  Volgend
  Product 10 of 10
  Dit artikel is op vrijdag, 13 april 2018 toegevoegd.

  DJI MAVIC AIR Demo
  [MAVICAIRD] 6958265109690

  DJI Mavic Air  Combineer het beste van beide werelden; engineering en een strak design, en je krijgt de nieuwe DJI Mavic Air. Beschikbaar in 3 verschillende kleuren: Onyx Black, Arctic White en ...

  Prijs  € 660,33

  Beoordelingen
   

DJI Mavic Air 

Combineer het beste van beide werelden; engineering en een strak design, en je krijgt de nieuwe DJI Mavic Air. Beschikbaar in 3 verschillende kleuren: Onyx Black, Arctic White en Flame Red. Deze nieuwe DJI Mavic Air is ontworpen om met jou mee op reis te gaan en neemt het beste van zijn voorganger over. Een krachtige 4K30fps en 12 Megapixel foto, 21 minuten vliegtijd en dat in één compact formaat. 

Camera systeem

3-assige gimbal camera

De DJI Mavic Air is de meest portable DJI drone die beschikt over een 3-assige mechanische gimbal. Het gimbal stabilisatiesysteem van de DJI Mavic Air heeft het bereik van de hoekige trilling gereduceerd naar 0.005º. DIt systeem heeft een driehoekige opstelling waarmee stabiele beelden gegarandeerd zijn. 

Camera

De camera onder de DJI Mavic Air is een onboard camera met een1/2.3inch CMOS sensor met een f/2.8 lens en gelijkwaardige 35mm brandpuntsafstand van 24mm om hoge kwaliteit beelden mee te maken. 

Video & slow-motion

Leg elke seconden prachtige beelden vast in 4K 30 fps in 100 Mbps in UHD kwaliteit. De DJI Mavic Air ondersteunt ook slow-motion opnames in 1080p120fps.

Foto's 

32 MP Sphere Panorama's 

Naast de mogelijkheid om met de DJI Mavic Air Horizontale, Verticale en 180º panorama?s te maken, heb je nu ook de optie om een Sphere Panorama vast te leggen in 32 MP. Het systeem in de Mavic Air breidt 25 fotos naadloos samen in slechts 8 seconden in een glasheldere panorama. 

inchDJI

Deze panorama kan je vervolgens immersief bekijken met de DJI Goggles

HDR Foto's

Het nieuwe intelligente HDR algoritme helpt elke Mavic Air gebruiker om de juiste fotobelichting te gebruiken in elke situatie. Overbelichte en donkere gebieden worden door het HDR systeem herkent, verwerkt en vervolgens zo aangepast dat er een vloeiende overgang is tussen highlights en schaduwen. Dit allemaal terwijl het DSP versnelling je de mogelijkheid geeft om efficiënter foto's te maken. 

Vliegprestaties

Vliegtijd en snelheid

De DJI Mavic Air maakt gebruik van 2 intelligente hoge dichtheid lithium batterijen, waardoor je 21 minuten ongestuurd kan vliegen. Zet de Mavic Air in sport modus en behaal snelheden tot wel 68.4 km/u!

FOC en Propulsion System

Door het gebruik van de FOC sinusvormige aandrijving architectuur kan de Mavic Air beter met zijn motors communiceren, waardoor de motors efficiënter werken. Het propulsion systeem garandeert veiligheid en betrouwbaarheid, zelf op hoogtes van 5.000 meter boven zeeniveau. 

8GB Interne Opslag

De DJI Mavic Air beschikt over 8GB interne opslag dat uit te breiden is via een Micro SD kaart. Exporteert je bestanden vanaf je Mavic Air naar je computer via een USB 3.0 Type-C Poort. 

Makkelijk in gebruik: intelligente functies

 • ActiveTrack
  ActiveTrack kan tot wel 16 verschillende subjecten tegelijkertijd volgen, en jij kan zelf kiezen welke 16 dit kunnen zijn. Met een verbeterde tracking precisie is ActiveTrack nu nog beter inzetbaar. Gebruik ActiveTrack om subjecten te volgen, zelfs wanneer ze rennen, springen of fietsen. 
 • QuickShots
  QuickShot komt met 6 verschillende modi: Rocket, Dronie, Circle, Helix, Asteroid en Boomerang. Selecteer een van deze opties met 1 druk in de DJI App en maak de perfecte selfie. Deze foto's kan je gelijk delen op social media via de DJI Go 4 App. 
 • SmartCapture
  Leuk, makkelijk en intuïtief: laat de DJI Mavic Air opstijgen vanuit je handpalm en bestuur de drone geheel met handgebaren of vertel de Mavic Air om een foto of video te maken. 

FlightAutonomy 2.0

FlightAutonomy 2.0 is het resultaat van het krachtige vision sensing systeem op de DJI Mavic Air. Het toestel kan met zijn obstakeldetectie in 3 richtingen (voorkant, zijkant en achterkant) zijn omgeving in de gaten houden, waardoor je drone veilig in de lucht blijft. 

Verbeterd WI-FI Video Transmissie Systeem

Een nieuw Wi-FI transmissie systeem ondersteunt een dubbele frequentieband van 2.4/5.8GHz en een 720p live view tot wel 4km.

Kenmerken

- Gimbal met 12 megapixel 4K-camera
- OcuSync transmissietechnologie
- Bereik van circa 7 kilometer
- Tot 27 minuten vliegen op een acculading
- Topsnelheid van 65km per uur in sportmodus
- GPS en Vision Position gebaseerde navigatie
- Autonoom vliegen met obstakeldetectie
- Monitoring en bediening via de DJI Go App
- Besturingsmogelijkheid door middel van een tik of gebaren
- ActiveTrack trackingmodus

Leveringsomvang

- Afstandsbediening
- Drie paar propellers
- Gimbalklem

Een nieuw Wi-FI transmissie systeem ondersteunt een dubbele frequentieband van 2.4/5.8GHz en een 720p live view tot wel 4km.
- Intelligent Flight Battery
- Oplader
- Netsnoer
- 16GB micro SD-geheugenkaart
- Micro USB-kabel
- RC-kabel met Lightning-connector
- RC-kabel met micro USB-connector
- Twee RC-kabelsliders
- Gebruiksaanwijzing
- Afkomstig van DJI Nederland
- Twee jaar garantie

In Winkelwagen  0 artikelen

Betaal met

DJI INSPIRE 2 Combo met Zenmuse X5S
De Inspire 2 neemt alle goede kenmerken van de Inspire 1 en verbetert het. Een g...
Prijs:  € 5.866,12