BACK_TO_TOP

 1. Previous
  Next
  Product 3 of 3
  This product was added to our catalog on Friday 09 December, 2016.

  DJI INSPIRE 2 Combo met Zenmuse X5S
  [INSPIRE2C] UX583PE

  De Inspire 2 neemt alle goede kenmerken van de Inspire 1 en verbetert het. Een geheel nieuw beeldverwerkingssysteem legt beelden vast tot wel 5.2K in CinemaDNG RAW, Apple ProRes en nog veel meer. Hij ...

  LABEL_PRICE  € 5.866,12

  Reviews
   
De Inspire 2 neemt alle goede kenmerken van de Inspire 1 en verbetert het. Een geheel nieuw beeldverwerkingssysteem legt beelden vast tot wel 5.2K in CinemaDNG RAW, Apple ProRes en nog veel meer. Hij gaat van 0-80 km/u in slechts 4 seconden en is in staat een topsnelheid te behalen van maarliefst 108 km/u. Hij heeft een maximale afrem snelheid van 9m p/s voor ongehoorde snelheid en behendigheid in een vliegtoestel van deze omvang. Een dubbel batterijsysteem verlengt de vliegtijd naar maximaal 27 minuten (met X4S), zelfverhitting technologie maakt het mogelijk om zelf bij lage temperaturen te vliegen. FlightAutonomy is herzien en speciaal ontwikkeld voor de Inspire 2, wat ervoor zorgt dat hij sensoren heeft die in twee richtingen werken voor Obstacle Avoidance en Sensor redundantie. Verhoogde intelligentie en meerdere intelligente vlucht modes, waaronder Spotlight pro, geeft zelfs enkele piloten de mogelijkheid om complexe, dramatische shots te maken. Een verbeterd video transmissie systeem zorgt voor dubbele signaal frequentie en dual-channel die video streamed vanaf een onboard FPV camera en de primaire camera tegelijkertijd voor een betere piloot en camera samenwerking.

VISIE SYSTEMEN

Visie systemen die zowel naar voren- en beneden gericht staan zorgen ervoor dat de Inpire 2 obstakels 30m verderop kan detecteren waardoor je een beschermde vlucht krijgt op een snelheid van maximaal 54 km/u bij een instelbare hoek van 25 Opwaarts gerichte sensoren scannen obstakels tot maximaal 5m boven het toestel, wat extra veiligheid toevoegt tijdens het vliegen in gesloten ruimtes. Obstacle sensing systemen zijn actief tijdens een normale vlucht, RTH en alle Intelligente vlieg modes. Deze sensoren zijn kernelementen van het DJI FlightAutonomy systeem, dat de onderstaande intelligente functies op de Inspire 2 brengt; ?Accuraat indoor zweven en positioneren ?Obstakels vermijden ?Automatisch obstakels vermijden tijdens RTH ?Landings terrein detectie ?Opwaartse infrarood-sensoren

SPOTLIGHT PRO

Spotlight Pro is een krachtige tracking-modus die het mogelijk maakt dat zelfs enkele piloten complexe en dramatische beelden kunnen vastleggen. Het gebruikt geadvanceerde visual tracking algoritmes om op een obstakel te vergendelen tijdens de vlucht ongeacht de richting waarin de Inspire 2 vliegt, waardoor het opnemen van shots waar voorheen een speciale camera operator voor nodig was simpel gemaakt zijn. Als de gimbal bijna zijn rotatie grens bereikt zal de Inspire 2 automatisch in dezelfde richting draaien zonder dat de vlucht-besturing of het vastleggen van video of foto beinvloed wordt waardoor gimbal bewegingen meer vrij zijn. Hij heeft twee opnamemodes: 'Quick Mode' en 'Composition Mode'. In Quick Mode selecteert u het onderwerp en begint hij vanzelf te tracken en in Composition mode selecteert u het onderwerp en de tracking-positie. Als het onderwerp in de vooraf ingestelde trackings-positie komt drukt u op de snelkoppeling om te beginnen met volgen. De gimbal kan tijdens de opname voor compositie aanpassingen worden verplaatst. Spotlight pro is beschikbaar in alle Intelligent Flight Modes waaronder ActiveTrack, TapFly, Waypoint en Point of Interest. Naast Spotlight Pro zijn er een reeks andere intelligente vlucht- en opnameprogramma's beschikbaar. Obstacle Avoidance is geoptimaliseerd bij het gebruik van Point of Interest en Waypoint modes waardoor complexe opnames eenvoudig en herhaalbaar zijn. Het is ook beschikbaar voor Quickspin, TapFly en ActiveTrack waardoor meer uitdagende shots vereenvoudigd worden.

TAPFLY

De 2-assige onboard FPV camera scheidt de vlucht-view van de hoofdcamera view waardoor de Inspire 2 effectief een speciale TapFly camera heeft. Tik op een punt in het scherm in FPV view, stel een vliegroute in en de Inpire 2 zal automatisch langs die route vliegen waardoor de piloot zich volledig kan richting op de gimbal bewegingen.
ACTIVE TRACK

ActiveTrack Mode maakt het mogelijk voor de Inspire 2 om een reeks van voorwerpen te herkennen, van mensen tot auto's tot boten. Tracking profielen die kunnen worden aangepast op basis van het onderwerp dat wordt getracked betekent meer precisie bij het volgen.

SMART RETURN HOME

Naar voren- en opwaarts gerichte visie systemen maken het mogelijk de Inspire 2 een real-time kaart van de vluchtroute te laten creeren als hij vliegt. Als het video transmissiesysteem signaal verloren raakt en Smart Return Home ingeschakeld is, is het in staat om naar huis te vliegen langs de oorspronkelijke vliegroute en te veranderen naar een rechte lijn wanneer hij een signaal herwint. Als hij terugkeert zal de primaire camera obstakels 200m verderop identificeren waardoor hij een veilige route terug naar huis kan plannen. Hij pakt ook sneller een signaal op na het verlies van verbinding.

GEOPTIMALISEERDE TRANSMISSION AND CONTROL SYSTEM

Video Transmissie Systeem De nieuwste update voor DJI Lightbridge technologie geeft een effectieve transmissie afstand van maximaal 7km en is in staat zowel 1080p / 720p video te leveren, ook als FPV voor de piloot en camera piloot. Gebruikers kunnen ook schakelen tussen 2.4GHz en 5.8GHz** bedienings frequenties om door geruis heen te snijden voor een betere signaal stabiliteit. ** 5.8GHz transmissie is in bepaalde regio's niet beschikbaar door plaatselijke regelgevingen. Master en Slave controllers Nieuwe draadloze HD beeld transmissie technologie zendt video-informatie van de master controller naar de slave controller en deze twee controllers kunnen 100m uit elkaar zijn zonder verlies van beeldkwaliteit. Broadcast modus Broadcasters kunnen rechtstreeks van de Inspire 2 uitzenden doormiddel van zijn speciale 1080i50 en 720p60 zendsignaal. Aerial live-streaming rechtstreeks naar een TV is netzo eenvoudig als het aansluiten van een Inspire 2 Remote Controller aan de satteliet truck.

KRACHTIGE VLIEGPRESTATIES

Een nieuw aandrijfsysteem geoptimaliseerd voor kracht creeert een nieuw niveau van vliegprestaties. De Inspire 2 vliegt met snelheden tot 108 km/u, daalt met 9 m/s en klimt met 6 m/s. Hij kan versnellen van 0-80km/u in slechts 4 seconden en vliegen in een maximale hoek van 40. De twee controller stick zijn tuned voor meer gevoeligheid waardoor delicate manoeuvres makkelijker zijn. Door meer motorisch vermogen onstaat ook de mogelijkheid om de Inspire 2 te vliegen in meer extreme omstandigheden, waaronder meer dan 2500-5000m boven zeeniveau (met behulp van optionele, speciale propellers) en bij temperaturen zo laag als -20 met behulp van zelf-verwarmende Intelligent Flight batterijen.

VERHOOGDE BETROUWBAARHEID

Betrouwbaarheid is verder versterkt door de dubbele redundantie van de belangrijkste modules zoals de IMU, kompas en barometer. Het intelligente besturingssysteem houdt het redundantie-systeem in de gaten wat zorgt voor nauwkeurige vlucht data. Het nieuwe obstakel detecteer systeem helpt de Inspire 2 objecten te detecteren en vermijden waardoor het risico van een botsing wordt geminimaliseerd.
In Shopping Cart 0 items

We Accept

DJI MAVIC AIR
DJI Mavic Air  Combineer het beste van beide werelden; engineering en een ...
Price:  € 701,65